Известие

Collapse
No announcement yet.

Угасна и не пали нито на бензин, нито на газ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Тия майстори не могат да запалят една 33,а тя е толко елементарна Що не я закараш някаде и до като не запали не си я взимаш,или взимаш и не плащаш щом не работи Така те правят на маймуна и ти взимат пари даже Как не те беше срам да платиш 40лв за да ти кажат че компа не ти работи Ако искаш като отидеш в поредния сервиз ми званни и ми дай майстора да говоря с него,предполагам че мога да помогна Успех
    RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
    0899832271 Сашо

Comment

Не се и съмнявам, че на теб ти се вижда елементарна. Телефона ти го имам, ще звъня при необходимост.
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Дайте акъл какъв индукционен датчик трябва да се вземе за 1.3 двигателя и приблизителна цена (казаха ми че има различни). Всички магазини са затворени и на 27-ми смятам да мина през магазина на италианеца.
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Той е само един модел,нов струва около 50лв.,втора употреба 30лв. Мога да ти пратя и двата варианта и транспорт за твоя сметка
          RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
          0899832271 Сашо

Comment

Колата вече е в движение Оказа се този рпм датчик, който е на коляновия вал. Горе-долу месец им отне на майсторите тоя проблем, но както и да е Забелязах, че халогените ми не работят, както и не духа топло независимо дали е загряла колата ?!
            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
            X